«Αήθης επίθεση του Δημάρχου εναντίον του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου»

spyros

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του Δημάρχου κ. Κασσαβού, ο οποίος πλέον δεν έχει αντιληφθεί ότι η διαδρομή του ως Δήμαρχος Αχαρνών τελειώνει. Εμφανής είναι η αδυναμία του να διαχειριστεί τη διαμορφωθείσα κατάσταση, επιπλέον βρίσκεται σε πλήρη απώλεια ψυχραιμίας.

Όλα αυτά είχαν την ευκαιρία να τα διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι πολίτες των Αχαρνών κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Δευτέρας (28/1), όταν ο κ. Κασσαβός επιτέθηκε αναίτια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μιχάλη Βρεττό.

Ύβρεις, υπονοούμενα και ιταμοί χαρακτηρισμοί προς ένα αιρετό εκπρόσωπο και την οικογένειά του είναι αντιδράσεις που δεν αρμόζουν σε κανέναν, πολλώ δε μάλλον στο θεωρούμενο ως πρώτο πολίτη αυτού του Δήμου. Στερούμενος παντελώς επιχειρημάτων, δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την πρωτοφανή, στην ιστορία του Δήμου, απώλεια τόσων στελεχών της Παράταξής του, Αντιδημάρχων, Προέδρων και Δημοτικών Συμβούλων, που του γυρίζουν απογοητευμένοι την πλάτη.

Αυτή τη φορά όμως, θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο κ. Μιχάλης Βρεττός, επιλέγοντας με ψυχραιμία να υπερασπιστεί με αυτόν τον τρόπο την οικογενειακή του τιμή και την προσωπική του αξιοπρέπεια.

Τέτοιου είδους αλγεινές συμπεριφορές προσβάλλουν το Δήμο μας, προσβάλλουν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης, μας προσβάλλουν όλους ως άτομα.

Κατόπιν αυτού, καλούμε κάθε πολίτη να καταδικάσει τέτοιου είδους συμπεριφορές και να τον εξοστρακίσει από την αίθουσα του Δ.Σ., διότι εκεί πρέπει να υπάρχει πολιτικός πολιτισμός και να υπηρετείται αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του τόπου μας.

Τέλος, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 28-01-2019 η Παράταξη μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας προτείνει να μην συμμετέχει κανείς Δημοτικός Σύμβουλος στο συνεχιζόμενο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu