Ανακοίνωση για την απομάκρυνση δημοσίων υπηρεσιών

1

Φτάνει πια!

Με μεγάλη λύπη και οργή βλέπουμε καθημερινά τη πόλη μας να βιώνει μια συνεχή υποβάθμιση και απαξίωση από την κεντρική εξουσία. Να απογυμνώνεται από υπηρεσίες για τις οποίες οι συνδημότες μας πληρώνουν και φορολογούνται για αυτές.

Και εκτός από την αδιαφορία της κεντρικής εξουσίας βιώνουμε και την απάθεια της Δημοτικής Αρχής που πλέον δεν διεκδικεί τα αυτονόητα.

  1. Οι δημότες εδώ και καιρό για σημαντικές υπηρεσίες που αφορούν την Δ.Ο.Υ. (εφορία) πρέπει να απευθύνονται στην αντίστοιχη της Κηφισιάς.
  2. Οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Π.Υ μεταφέρθηκαν στην Παλλήνη, με αποτέλεσμα γονείς που εργάζονται και θέλουν να καταθέσουν αποδείξεις όχι μόνο να χάνουν ημερομίσθια για να μεταβαίνουν εκεί αλλά και να πρέπει να επιβαρύνονται με το κόστος μεταφοράς. Επίσης ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να μετακινούνται στην Παλλήνη για να καταθέτουν δικαιολογητικά και αποδείξεις( νεφροπαθείς, αναπνευστικά προβλήματα, γυαλιά κλπ)
  3. Τελευταίο χτύπημα στον πολύπαθο δήμο μας ήταν η απροειδοποίητη και ανεξήγητη αποχώρηση των γραφείων της Δ.Ε.Η σε μια νύχτα! Είχε προηγηθεί το κλείσιμο των ταμείων με αποτέλεσμα οι δημότες να στρέφονται σε ιδιωτικά γραφεία εξόφλησης αμφιβόλου ποιότητας, να χάνονται ρυθμίσεις και να δυσκολεύεται η ζωή των δημοτών. Πλέον βάση ενημέρωσης της επιχείρησης για μια ρύθμιση στο λογαριασμό θα πρέπει να απευθυνόμαστε στα γραφεία των Αγίων Αναργύρων.

Πρακτικά ένας εργαζόμενος που θέλει να κάνει μια ρύθμιση στην εφορία , να καταθέσει αποδείξεις π.χ. λογοθεραπείας στην Παλλήνη και να τακτοποιήσει θέματα που αφορούν την Δ.Ε.Η. πρέπει να διαθέσει 3 ημερομίσθια του το μήνα!

Η «ΑχαρΝέων Ελπίδα» καταδικάζει όλες αυτές τις πρακτικές τόσο της Κεντρικής όσο και της Δημοτικής Διοίκησης. Με υπόμνημά της θα απευθύνει ερωτήματα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής όσο και στα αρμόδια υπουργεία και την Δ.Ε.Η..

Ο υπερήφανος λαός των Αχαρνών δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση. Η ανοχή είναι συνενοχή. Ώρα για δράση.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα