Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΙΛΕΑ

ilea

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, συνοδευόμενος από Μέλη της Παράταξής του «Αχαρνές – Υπερήφανος Δήμος», επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Ο κ. Βρεττός συνεχάρη τα Μέλη του Δ.Σ. της ΙΛΕΑ για την πρωτοβουλία τους καθώς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

«Γνωρίζουμε και παρακολουθούμε από κοντά το έργο της ΙΛΕΑ και τις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να κρατήσει ζωντανή στη μνήμη μας την ιστορία του τόπου μας, αλλά και να την επικοινωνήσει σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε μαζί τους σ΄αυτήν την όμορφη και πολύτιμη για όλους τους Αχαρνείς προσπάθεια. Αγκαλιάζουμε και υποστηρίζουμε το έργο τους και νιώθουμε υπερήφανοι γι΄αυτό», δήλωσε ο κ. Βρεττός μετά το πέρας της επίσκεψής του.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Εποικοδομητική συζήτηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Μπλιούμη

Η αναμέτρηση για τις Ευρωεκλογές πλησιάζει και σήμερα, είχα την τιμή να υποδεχτώ στο Δημαρχείο Αχαρνών τον Γιώργο Μπλιούμη, Επίτιμο Αρχηγό Πτέραρχο ε.α. και Υποψήφιο

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών

Τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί και τους τρόπους καλύτερης και αποτελεσματικότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά

Διαβάστε Περισσότερα »