Παράσταση αγάπης και αλληλεγγύης για το συνάνθρωπό μας από την Παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»

parastasi

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα του Αρχελάου Θεάτρου στους Θρακομακεδόνες, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Ο δικός μας Σκρουτζ», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος», το απόγευμα της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου 2018.

Τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για το συσσίτιο απόρων του Δήμου μας, στην Ιερά Μητρόπολη Αχαρνών, Ιλίου και Πετρουπολέως. 

Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην ερμηνεία των παιδιών, η οποία δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτε εκείνης των επαγγελματιών ηθοποιών, αλλά και στη διασκευή και τη σκηνοθεσία της Συραϊνα Κούτρα.

Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε : « Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου αλλά και να συγχαρώ, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Μιας εκδήλωσης που είχε ως τελικό αποδέκτη το συνάνθρωπο που πάσχει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο. Μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συμβάλλει και η Παράταξή μας τις άγιες αυτές ημέρες, στην ανακούφιση εκείνων που έχουν πραγματικά ανάγκη. Ήταν μια πράξη Αγάπης, Αλληλεγγύης και Αρωγής. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Πάντα δίπλα σε όποιον μας χρειάζεται .Χρόνια Πολλά σε όλους. Καλή Χρονιά».


Ευχαριστούμε θερμά τους: Νίκο Σιδηρόπουλο για τη διάθεση του Αρχελάου θεάτρου, τη Συραϊνα Κούτρα για την άμεση ανταπόκριση της με την εξαιρετική ομάδα της, τους «Παρ΄ ολίγον αυτόχειρες», τα παιδιά – ηθοποιούς της ομάδας : Χριστίνα Κούτρα, Δημήτρη Έξαρχο, Κωνσταντίνα Χαλβαντζή, Χαρά Χατζηματζόγλου Ντίνα Λογκόνε, Αναστασία Φωκιανού, Χαρά Μπάτση, Μιχάλη Τριβέλλα, Θοδωρή-Αλέξανδρο Παχυλάκη, Πάνο Στεφανίδη, Ιονέλλα Περτσενίδου, Βασιλεία Ουρεϊλίδου, Μαρία-Λαμπρινή Ζαφείρη και την υπεύθυνη της διοργάνωσης Μαρία Λιόλιου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Εποικοδομητική συζήτηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Μπλιούμη

Η αναμέτρηση για τις Ευρωεκλογές πλησιάζει και σήμερα, είχα την τιμή να υποδεχτώ στο Δημαρχείο Αχαρνών τον Γιώργο Μπλιούμη, Επίτιμο Αρχηγό Πτέραρχο ε.α. και Υποψήφιο

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών

Τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί και τους τρόπους καλύτερης και αποτελεσματικότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά

Διαβάστε Περισσότερα »