Την τοπική αγορά του Δήμου Αχαρνών επισκέφθηκε ο Σπύρος Βρεττός

topiki-agora

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, συνοδευόμενος από μέλη της Παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος», επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018, τη τοπική αγορά και την κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος περπάτησε στους κεντρικού δρόμους της πόλης και αντάλλαξε ευχές με δημότες καθώς και επιχειρηματίες του Δήμου Αχαρνών. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, συνομίλησαν μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους και ζήτησαν τη συνδρομή του για την επίλυσή τους και τη τόνωση της τοπικής αγοράς. Ο κ. Βρεττός τους ενημέρωσε για το πρόγραμμά του που αφορά στο συγκεκριμένο θέμα και τους ζήτησε και τις δικές τους προτάσεις προκειμένου, μαζί με τους συνεργάτες του, να τις μελετήσει και να τις εντάξει σε αυτό.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Βρεττός δήλωσε :

«Αυτές τις γιορτές πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά, όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Πολλοί συνδημότες επιχειρηματίες έχουν δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα με την οικονομική κρίση. Ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής δραστηριότητας. Όλοι μαζί όμως, ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι για τον πανέμορφο τόπο μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!». 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα