ΜΠΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Μαρία Μπούκη, είμαι μητέρα δύο γιων και ζω μόνιμα στις Αχαρνές. Σε αυτή εδώ την πόλη γεννήθηκα και στα σχολεία της φοίτησα από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι που ολοκλήρωσα το Λύκειο. Ακολούθησαν σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο στον Οικονομικό κλάδο, ο οποίος αποτέλεσε μετέπειτα και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού μου βίου έχω εργαστεί σαν προϊστάμενος λογιστηρίου σε μεγάλες Ανώνυμες Εταιρίες και σύμβουλος επιχειρήσεων  σε ομίλους.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στην περιπέτεια των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, έχοντας την πεποίθηση πως εάν θέλουμε οι Αχαρνές να γίνουν η πόλη που όλοι νοσταλγούμε, ο χρόνος που έχουμε πλέον στη διάθεση μας είναι  λιγοστός. Τα χρόνια προβλήματα είναι πολλά και δεν επιδέχονται την παραμικρή καθυστέρηση ή παράταση. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο, που ή θα πρέπει να ενεργήσουμε με πράξεις άμεσα ή θα πρέπει να αποδεχτούμε πως χάνουμε οριστικά την ευκαιρία να ξαναδούμε τις Αχαρνές των παιδικών μας χρόνων.

Με το παραπάνω σκεπτικό πήρα την απόφαση έπειτα απο πολλή σκέψη να συνταχθώ στην προσπάθεια που κάνει ο Σπύρος Βρεττός με το Συνδυασμό του «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος», πιστεύοντας πως με αυτόν και τα αξιότιμα στελέχη, που έχουν ενταχτεί στην παράταξη, μπορούμε να αποτελέσουμε τον οδηγό και το όχημα για τη ριζική και ραγδαία αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας. Πιστεύω πως με την αφοσίωσή μου και τις γνώσεις μου ως κινητήριο μοχλό θα φανώ αντάξια στις απαιτητικές προσδοκίες, με αποτέλεσμα να μπορέσω να συνδράμω κι εγώ στην πραγματοποίηση του σχεδιασμού για μια αληθινά Υπερήφανη Πόλη.

Close Menu