Ο Σπύρος Βρεττός γιόρτασε τη «Μέρα της Γυναίκας» μαζί με τις γυναίκες του Συνδυασμού του «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος»

spyros_women 136

Σε μια εκδήλωση με έντονο… άρωμα γυναίκας είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Ο επικεφαλής της Παράταξης «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» έδωσε το παρών στη γιορτή που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Συνδυασμού του. Ανήμερα στις 8 του Μάρτη, σε μια μέρα με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα, ο κ. Βρεττός βρέθηκε δίπλα τους για να τις ευχαριστήσει για την προσφορά τους στον Συνδυασμό, αλλά κυρίως στηρίζοντας τις οικογένειές τους και αποτελώντας το βασικότερο στυλοβάτη του κοινωνικού ιστού σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Το δικό του ευχαριστώ ήταν συμβολικό με λίγα λουλούδια, αλλά και εγκάρδια λόγια που σκόρπισαν χαμόγελα, αλλά και συγκίνηση μεταξύ των γυναικών που κατέκλυσαν το κοσμικό κέντρο όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση.

«Πρέπει να σας πω ότι νοιώθω πολύ τυχερός που είμαι εδώ μαζί σας! Νομίζω ότι πολλοί άντρες θα με ζηλεύουν σήμερα! Είναι μεγάλη μου τιμή που σας έχω συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, είναι ανεκτίμητη η παρουσία και η άποψή σας. Είναι αυτή η διαφορετική ματιά που έχετε και η οποία έρχεται να συμπληρώσει τη δική μου», ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του για να συνεχίσει: «Οι γυναίκες έχετε πολύπλευρη σκέψη, είστε μεθοδικές, οργανωτικές, είστε πραγματικές εργάτριες και ξέρω πολύ καλά ότι εργάζεστε αδιάλειπτα για να πετύχετε τους στόχους σας και τους επιτυγχάνετε. Άλλωστε η σημερινή ημέρα είναι τιμή στον αγώνα των γυναικών για την αναγνώριση των ίσων δικαιωμάτων τους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολυσύνθετο και πολύπλοκο ρόλο που καλείται μια γυναίκα να υπηρετήσει σήμερα: «Είστε οι στυλοβάτες των οικογενειών μας. Σηκώνετε πολύ μεγάλο φορτίο και ανταποκρίνεστε σε όλους τους ρόλους σας. Είμαι βέβαιος ότι η αυτοδιοίκηση θα ζήσει πολύ καλύτερες ημέρες αν αυξηθούν οι εκλεγμένες γυναίκες».

Τέλος ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε και στη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, τη νεογέννητη κόρη του: «Εγώ το μόνο που έχω να πω κλείνοντας είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί μια ακόμα γυναίκα προστέθηκε στην οικογένειά μου,, η κόρη μου και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος Δήμαρχος για τις γυναίκες», τόνισε για να καταχειροκροτηθεί μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από όλες τις παρευρισκόμενες.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Εποικοδομητική συζήτηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Μπλιούμη

Η αναμέτρηση για τις Ευρωεκλογές πλησιάζει και σήμερα, είχα την τιμή να υποδεχτώ στο Δημαρχείο Αχαρνών τον Γιώργο Μπλιούμη, Επίτιμο Αρχηγό Πτέραρχο ε.α. και Υποψήφιο

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών

Τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί και τους τρόπους καλύτερης και αποτελεσματικότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά

Διαβάστε Περισσότερα »