Επίσκεψη του Δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στον Δήμαρχο Αχαρνών

3b

Μία ευχάριστη επίσκεψη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών τις προηγούμενες ημέρες. Ο Σπύρος Βρεττός υποδέχθηκε σε φιλικό κλίμα τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και το σημαντικό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο Σπύρος Βρεττός συνεχάρη τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την προσπάθεια που καταβάλει στην περιοχή του και χαρακτήρισε το έργο του ως παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους Δημάρχους.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος «3Β» τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια τονίζοντας την στήριξή του στη μεγάλη μάχη που δίνει για να αλλάξει ο Δήμος Αχαρνών ενώ παράλληλα συζήτησε μαζί του το θέμα της υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος της ΠΕΔΑ  (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής).

Τέλος, ο Δήμαρχος Αχαρνών άκουσε προσεκτικά της θέσεις του κ. Κωνσταντέλλου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για τον νέο Ποινικό Κώδικα

Εν όψει της επικείμενης αλλαγής του Ποινικού Κώδικα, συναντηθήκαμε σήμερα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη. Παρουσία μελών της Επιτροπής καταπολέμησης της παραβατικότητας Αχαρνών, υποβάλαμε

Διαβάστε Περισσότερα »