Το σύλλογο «Άγιος Κωνσταντίνος Αχαρνών» επισκέφθηκαν ο Σπύρος Βρεττός και συνεργάτες του

01

Μια ακόμη επίσκεψη στα γραφεία συλλόγου που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Αχαρνών πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (14/3) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. Συγκεκριμένα συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Συνδυασμού του «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» συναντήθηκε με μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Αχαρνών». Το τελευταίο διάστημα ο κ. Σπύρος Βρεττός έχει ξεκινήσει ένα νέο κύκλο επαφών με τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής των Αχαρνών. Οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται είναι εξόχως εποικοδομητικές, καθώς εκτός από την ανταλλαγή απόψεων, περιλαμβάνουν και μια λεπτομερή καταγραφή των προβλημάτων κάθε περιοχής και κάθε συλλόγου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκαν και τα μέλη του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος: Μιχάλης Βρεττός, Αγγελική Ζαχαριάδη, Παναγιώτης Κάιας, Φανή Καπετάνιου, Δημήτρης Καρράς, Έμμυ Λαζάρου, Γιώργος Μαντέλας, Γιάννης Νίκας, Γιάννης Περρής, Γιάννης Τασίδης, Γιάννης Χαλκίδης.

Τα μέλη του συλλόγου εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πρότειναν συγκεκριμένες παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες για την περιοχή, ενώ αναφέρθηκαν και στις δράσεις που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu