Δυναμική ενίσχυση του Συνδυασμού του Σπύρου Βρεττού «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» με τέσσερις νέες υποψηφιότητες

f4

Οι πρώην αντιδήμαρχοι Στάθης Τοπαλίδης και Λουίζα Κοσμίδου εντάσσονται στην Παράταξη, όπως και οι Γιώργος Πετάκος, Μαρία Κατή

Διαρκής είναι πλέον η ενίσχυση του Συνδυασμού «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος». Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, καθηγητής Φυσικής, Σπύρος Βρεττός ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη στην παράταξη των πρώην αντιδημάρχων Στάθη Τοπαλίδη και Λουίζας Κοσμίδου. Δύο εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δημοτών που στη παρούσα θητεία υπηρέτησαν την πόλη ως Αντιδήμαρχοι. Με την αποκτηθείσα εμπειρία και τη διάθεσή τους να συνεχίσουν να προσφέρουν στους συμπολίτες τους είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στη μάχη των εκλογών. Στις νέες υποψηφιότητες προστίθενται και αυτές του Γιώργου Πετάκου και της Μαρίας Κατή, που συμπληρώνουν το μέχρι τώρα παζλ του Συνδυασμού. Ένα κράμα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και νέων ανθρώπων με διάθεση για προσφορά.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Βρεττός υποδεχόμενος στον Συνδυασμό τους νέους υποψήφιους ανέφερε σχετικά: «Ο Συνδυασμός “ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος” καλωσορίζει τέσσερις ακόμη υποψηφίους. Είναι κοινή πεποίθηση πως το αύριο αυτής της Πόλης προϋποθέτει δουλειά, συνεργασία, κατανόηση αλλά και εμπειρία, γνώση και αποφασιστικότητα. Δημιουργούμε ένα σύνολο υποψηφίων που χαρακτηρίζεται από αυτές τις αρχές. Προχωράμε μαζί και δίνουμε τον αγώνα μας για να φέρουμε τον Δήμο εκεί που τον έχουμε ονειρευτεί».

Η Μαρία Κατή του Αγγελή είναι ιδιωτική υπάλληλος, εργαζόμενη του Regency Casino Mont Parnes. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα θέματα της Αυτοδιοίκησης για πρώτη φορά. Ως νέος άνθρωπος προβληματίζεται με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας και παρακινημένη από όσους γνωρίζουν τη διάθεσή της για προσφορά αποφάσισε να ενταχθεί στον Συνδυασμό «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος». Μαζί με τον Σπύρο Βρεττό είναι πεπεισμένη πως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο και να παραχθεί έργο σε τομείς που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα κάθε δημότη αυτής της πόλης.

Η Λουίζα Κοσμίδου είναι ιατρός, ειδικός καρδιολόγος, η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη των Αχαρνών, προσφέροντας στους συνδημότες μας. Από τη θέση της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί επισταμένως με οργανωτικά θέματα του Δήμου και να διαγνώσει τόσο τις δυνατότητες που έχει με το υφιστάμενο διοικητικό προσωπικό, όσο όμως και τις παθογένειες, που αποτελούν μια χρόνια τροχοπέδη για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό. Από τη σκοπιά αυτή θα συνδράμει στη δημιουργία συγκεκριμένου πλάνου, το οποίο κρίνεται απαραίτητο για την όσο το δυνατόν ταχύτερη οριοθέτηση στόχων και άμεση εξεύρεση λύσεων.

 

Ο Στάθης Τοπαλίδης είναι επιχειρηματίας. Είναι ένα καμάρι του ποντιακού ελληνισμού στον αθλητικό τομέα, έχοντας φτάσει ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες και με επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Διατελώντας Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ήρθε αντιμέτωπος με σωρεία προβλημάτων, τα οποία ταλανίζουν τον τόπο μας και στέκονται εμπόδιο στο να μείνουν τα νέα παιδιά στη πόλη μας. Αυτός θα πρέπει να είναι ένας διαρκής στόχος για όλους όσους υπηρετούν τον Δήμο, η δημιουργία καλύτερων συνθηκών στους συγκεκριμένους τομείς δράσης, που αφορούν την καθημερινότητα, αλλά και το πιο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, τα παιδιά.

Ο Γιώργος Πετάκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών «Η Αλληλεγγύη». Από τη θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη των Αχαρνών είτε στον τομέα του πολιτισμού είτε με κινήσεις αλληλεγγύης προς τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Από τη θητεία του δε ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν είναι τυχαίο πως όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια είτε πρόκειται για πολίτες είτε για τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Με κάθε ευκαιρία δε, διοργανώνει δράσεις αλληλεγγύης και ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu