«Εκατό μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές»

! DkSC_5779tel (2)

Άρθρο του ΣΠΥΡΟΥ Ι. ΒΡΕΤΤΟΥ

Υποψήφιου Δημάρχου με την Παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ – ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»

Συνδημότισσες και συνδημότες,

βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Απομένουν περίπου εκατό μέρες για την αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει το μέλλον του Δήμου μας και όχι τις φιλοδοξίες του καθενός μας.

Αυτό το διάστημα δεν πρέπει να αναλωθεί σε άσκοπους διαξιφισμούς. Πρέπει να αξιοποιηθεί, από όλους μας, για να αναζητηθεί η αναπτυξιακή συνισταμένη του τόπου μας. Να διαμορφωθεί το πλάνο δράσης της επόμενης Δημοτικής Αρχής και να διασφαλιστούν οι δεσμεύσεις όλων μας, πως θα το στηρίξουμε με συνέπεια στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως έχουμε πολλές φορές επισημάνει, τα προβλήματα είναι μεγάλα και για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται συναίνεση. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε υποδεικνύει πως πρέπει να κινηθούμε και το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Απευθύνω λοιπόν δημόσια πρόσκληση προς όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και προς κάθε συνδημότη να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι, για να διαμορφώσουμε από κοινού το πλάνο της επόμενης μέρας των εκλογών. Αν το καταφέρουμε, δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι.

Είναι κοινός τόπος πως σε όλη αυτή τη διαδικασία πρέπει να κυριαρχήσει ο πολιτικός πολιτισμός. Τις τελευταίες μέρες όμως βλέπουμε για μια ακόμη φορά δείγματα γραφής που δεν δείχνουν τέτοιες προθέσεις και ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε, επισημαίνοντας όσα θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.

Σε κάθε περίπτωση δεσμεύομαι δημόσια ότι εμείς, ως παράταξη, θα αναζητήσουμε στις εκατό μέρες που απομένουν τις αναγκαίες συγκλίσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποφύγουμε να εμπλακούμε σε άσκοπες κοκορομαχίες, που κουράζουν τους συνδημότες μας, πλήττουν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και υπονομεύουν το πνεύμα συνεργασίας, το οποίο πρέπει να επικρατήσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu