Με το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αχαρνών συναντήθηκαν ο Σπύρος Βρεττός και αντιπροσωπεία του συνδυασμού του

1

Στα γραφεία της Ένωσης Γονέων Αχαρνών βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/3) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, συνοδευόμενος από μέλη της Παράταξής του. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης όλα τα φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου, αλλά και πάγιες θέσεις της για βελτίωση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Μεταξύ των θεμάτων στα οποία έγινε αναφορά από την πρόεδρο της Ένωσης κ. Ελένη Μότσια και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν ζητήματα χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών και θεσμικά ζητήματα όπως η επικαιροποίηση των καταστατικών, η ενεργοποίηση του συμβουλίου παραβατικότητας και η αύξηση της εκπροσώπησης της Ένωσης στις επιτροπές. Παράλληλα συζητήθηκαν προτάσεις όπως η δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ διατυπώθηκαν οι ανάγκες για έγκαιρη υποβολή μελετών για νέες σχολικές μονάδες, την πρόσληψη καθαριστριών με πλήρες ωράριο και τη φύλαξη των σχολείων τις απογευματινές ώρες, ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες από τους δημότες.

Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Βρεττός εκ της θέσης του αλλά και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ως καθηγητής Φυσικής, εμφανίστηκε ενήμερος για τις κινήσεις της Ένωσης, για τις οποίες μάλιστα συνεχάρη τα μέλη της. «Η παιδεία και τα σχολεία είναι μια εκ των βασικών προτεραιοτήτων για την Παράταξή μας. Είμαι πεπεισμένος πως η Ένωση Γονέων μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο για τη βελτίωση της κατάστασης και την προώθηση θεμάτων που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια τα σχολεία μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βρεττός.

Την παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» εκπροσώπησαν οι: Νίκος Δαμάσκος, Γιάννης Καλάργαλης, Χριστίνα Κατσανδρή, Γιάννης Κατσανδρής, Έμμυ Λαζάρου, Γιάννης Μίχας, Σωτήρης Μπίστας, Μαρία Μπούκη, Γιάννης Νίκας, Γιώργος Πετάκος, Στάθης Τοπαλίδης, Δημήτρης Τσατσούλης.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu