Στην εθελοντική αιμοδοσία του Σωματείου «Δέντρο Ζωής» και του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου μέλη της Παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»

54278245_391238258356673_454130948317904896_n

Την ευκαιρία να κάνουν ένα πραγματικό δώρο ζωής είχαν πολλά μέλη του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος», καθώς συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσαν το Σωματείο «Δέντρο Ζωής» και ο Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου.

Πολλοί ήταν οι δημότες Αχαρνών – και όχι μόνο – που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αχαρνών. Εκεί υπήρχε εξειδικευμένο κλιμάκιο που φρόντισε για την αιμοληψία και υποδέχτηκε όλους τους εθελοντές που προσέφεραν το χρόνο τους για έναν ιερό σκοπό και συγκεκριμένα για την τράπεζα αίματος των μαθητών του Δήμου Αχαρνών.

Μεταξύ των μελών του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» που συμμετείχαν στην αιμοδοσία ήταν οι Γιάννης Βεντουρής, Μιχάλης Βρεττός, Παναγιώτης Κάιας, Δημήτρης Μανιδάκης, Γιάννης Περρής, Γιώργος Χαραλαμπίδης.

 

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu