ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Γαλανόπουλος του Παναγιώτη και της Δήμητρας, το γένος Μίχα, γεννήθηκε στις Αχαρνές το 1967 και διαμένει δίπλα στο πατρικό της μητέρας του. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Κωνσταδήμα και έχουν δυο παιδιά, τη Δήμητρα και τον Παναγιώτη.

Τελειώνοντας το 1ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών, ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο τομέα των μεταφορών και στην τυποποίηση και εμπορία λαδιού, με επιτυχία, για 25 περίπου χρόνια. Συγχρόνως συνέχισε τις σπουδές του ως εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα εργάζεται ως Δημοτικός Υπάλληλος στον Δήμο Κηφισιάς.

Του αρέσει να ταξιδεύει στην Ελλάδα, σε μέρη ιστορικού ενδιαφέροντος και παράλληλα ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Έχοντας εργασθεί πολλά χρόνια στις μεταφορές και στον Δήμο Κηφισιάς (Ν. Ερυθραίας και Εκάλης) και συγκρίνοντας τον τρόπο λειτουργίας του παραπάνω Δήμου με τον Δήμο Αχαρνών, αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές, γνωρίζοντας πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βελτιωθεί ο τόπος μας, με τη σωστή κατεύθυνση σε στοχευμένους τομείς.

Close Menu