Στην αποκριάτικη γιορτή του Λυκείου Ελληνίδων – Παράρτημα Αχαρνών ο Σπύρος Βρεττός και συνεργάτες του

1

Παρών και στον αποκριάτικο χορό του Λυκείου Ελληνίδων (Παράρτημα Αχαρνών) ήταν ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» βρέθηκε στη γιορτή που διοργάνωσε το Λύκειο σε κοσμικό κέντρο της πόλης, για να αποχαιρετίσει τις Απόκριες.

Το Παράρτημα Αχαρνών του Λυκείου Ελληνίδων μετράει πλέον περισσότερα από 40 χρόνια δράσης με αποκλειστικό στόχο τη διάσωση, μελέτη και διάδοση των εθίμων και των παραδόσεων του πολιτισμού μας. Σε αυτό το πλαίσιο δραστηριοποιείται μέσω μαθημάτων και διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Ο κ. Σπύρος Βρεττός βρέθηκε στην αποκριάτικη γιορτή συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του, μεταξύ των οποίων οι: Γιώργος Γιαμαρέλος, Κατερίνα Γκαγκαράκη, Ρένα Γκουγκουλίτσα, Τάσος Κατάρας, Δήμητρα Στέφα, Δημήτρης Τσατσούλης.

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu