ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Ονομάζομαι Σταμάτης Μαρίνης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Αχαρνές Αττικής. Είμαι πτυχιούχος προγραμματιστής Η/Υ της Ιδιωτικής Σχολής ΚΟΡΕΛΚΟ, έχω πτυχίο Αρμονίας της Ιδιωτικής Σχολής «Σύγχρονο Κέντρο Μουσικής Αθηνών» και γνωρίζω Αγγλικά. Επαγγέλλομαι Επιχειρηματίας και Μουσικοσυνθέτης (μέλος πρώην ΑΕΠΙ, νυν ΕΥΔ). Ειδικότερα, οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες αφορούν στις αγοραπωλησίες ακινήτων και στο στούντιο ηχογραφήσεων, που διατηρώ στην περιοχή μας.

Κατά το χρονικό διάστημα 1999-2000 εργάστηκα στο Δήμο Αχαρνών, στο Τοπικό Κέντρο Επιχειρήσεων, ως υπεύθυνος για τη διανομή λυόμενων κατοικιών στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μου, στην περιοχή της Λαθέας.

Η εντατικότερη ενασχόλησή μου με τα κοινά άρχισε το έτος 2014 με την Παράταξη του Σπύρου Βρεττού, με κοινό στόχο την αλλαγή της εικόνας της πόλης μας, το τέλος της γενικότερης υποβάθμισής της και την πάταξη της παραβατικότητας.

Λόγω των επαγγελματιών μου υποχρεώσεων συζητάω με πάρα πολύ κόσμο και γνωρίζω ότι τα προβλήματα της πόλης μας έχουν γιγαντωθεί. Η ανάγκη λήψης δραστικών αποφάσεων για την αντιμετώπισή τους είναι ευθύνη όλων μας.

Close Menu