Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στις Αχαρνές

ed (4)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (21/12) ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Αχαρνών. Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ τον Πανηγυρικό της Ημέρας ανέγνωσε ο Σμήναρχος (Ι) Στυλιανός Νακίδης. Μετά το πέρας της δοξολογίας επίσημοι και προσκεκλημένοι μετέβησαν στην κεντρική πλατεία για τις καταθέσεις στεφάνων στην προτομή του Μήτρου Λέκκα. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

«Σήμερα τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις που με αυτοθυσία υπερασπίζονται την εδαφικής μας ακεραιότητα και στέκονται άγρυπνος φρουρός της σταθερότητας και της ειρήνης του Έθνους μας», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού για τον διπλό εορτασμό.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Οικονόμου Βασίλης ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Χρηστίνα Κατσανδρή για τις δημοτικές παρατάξεις. Ακόμη εκ μέρους του Διοικητή της ΔΑΕ Υποπτεράρχου Γιάνναρου Κων/νου και του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη ο Σμήναρχος Ιπτάμενος Στυλιανός Νακίδης, ο Επιπυραγός Αχιλλέας Παπαχρήστος για τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών, η πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών κ. Ρένα Λιόση, ο διευθυντής του 29ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κ. Δημήτριος Καραμπαλίκης για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Αχαρνών κ. Χαράλαμπος Χιώτης για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αχαρνών.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Η πρώτη Γενική Συνέλευση για το 2020 και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”

Την πρώτη της Γενική Συνέλευση για το 2020 πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η Αυτοδιοικητική Παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος». Τα μέλη της συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα

Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu