Περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Αγίου Διονυσίου από τον Σπύρο Βρεττό και τον συνδυασμό «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»

01

Ένα ακόμη πρωινό κοντά στους Δημότες Αχαρνών πέρασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» το πρωί της Παρασκευής περπάτησε στις γειτονιές του Αγίου Διονυσίου και βρέθηκε στο χώρο που διεξάγεται κάθε εβδομάδα η λαϊκή αγορά. Εκεί ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές άδραξε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ενημερώσει τους Δημότες για σημεία του προγράμματος του συνδυασμού του.

Συνοδευόμενος από πολυπληθή αντιπροσωπεία μελών της παράταξής του σταμάτησε σε όλους τους πάγκους των παραγωγών, ακούγοντας προσεκτικά τους προβληματισμούς τους, αλλά και τις… συμβουλές τους για το Δήμο. Άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στην καρδιά της πόλης και καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολλούς συμπολίτες τους, διαμορφώνουν τη δική τους άποψη επηρεασμένοι όχι από τις εντυπώσεις, αλλά από την πραγματικότητα. Η δική τους οπτική για τα πράγματα είναι αυτή που έχει ανάγκη κάθε Δήμος, για να μπορέσει να εστιάσει στα ουσιώδη ζητήματα. Ο κ. Σπύρος Βρεττός, συμμεριζόμενος αυτή την αντίληψη επιδιώκει την καθημερινή επαφή με τον κόσμο και μαζί με τους συνεργάτες του έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που το αμέσως προσεχές διάστημα θα τον φέρει σε κάθε γωνιά των Αχαρνών.

Την παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» εκπροσώπησαν ακόμη οι: Γιάννης Βεντουρής, Μιχάλης Βρεττός, Χρήστος Γαλανόπουλος, Ρένα Γκουγκουλίτσα, Νίκος Δαμάσκος, Αγγελική Ζαχαριάδη, Δημήτρης Μανιδάκης, Γιάννης Μίχας, Γιώργος Πετάκος, Γιάννης Τασίδης, Γιάννης Χαλκίδης, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Κώστας Χάψας, Γιάννης Χουζούρης.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu