Πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, νέα πρόεδρος η Χριστίνα Κατσανδρή

DSC_3650 (SH +82�)

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση εξελέγη το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πριν τις διαδικασίες εκλογής προηγήθηκε η ορκωμοσία των μελών του ΔΣ που απουσίαζαν από την τελετή που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Τετάρτη (28/8).

Η συνεδρίαση υπό την προεδρία της κ. Ελένης Σαχσανίδου ξεκίνησε με την ομιλία του νέου Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού, ο οποίος σε κλίμα ενότητας ευχήθηκε σε όλους μια πετυχημένη θητεία, την οποία έχει ανάγκη η πόλη. Αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή του για συνεργασία και συνεννόηση, δήλωσε εξ αρχής πως η παράταξή του σκοπεύει να υποστηρίξει όλες τις υποψηφιότητες της αντιπολίτευσης για κάθε θέση κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Σε αυτό το κλίμα πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για το προεδρείο, αναδεικνύοντας πρόεδρο την κ. Χριστίνα Κατσανδρή, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε ότι «όπως ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα είναι Δήμαρχος για όλους, έτσι υπόσχομαι ότι θα είμαι κι εγώ πρόεδρος για όλους».

Ακολούθως ο κ. Σπύρος Βρεττός συνεχάρη την πρόεδρο και ενημέρωσε πως προτίθεται σε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται να εισηγηθεί νέο κανονισμό λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου, σε μια προσπάθεια που θα αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της εκπροσώπησης και της αποτελεσματικότητας.

Αναλυτικά οι εκλεγέντες

Δημοτικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Χριστίνα Κατσανδρή

Αντιπρόεδρος: Γεωργία Τουμανίδου – Ευθυμιάδου

Γραμματέας: Σπύρος Βάθης

Οικονομική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Σπύρος Βρεττός

Μέλη: Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Δαμάσκος, Χριστίνα Κατσανδρή, Άγγελος Αραμπατζής, Δημήτρης Κωφός, Πέτρος Βαρελάς, Ιωάννης Κασσαβός, Όλγα Παυλίδου.

Αναπληρωματικοί: Ν. Ξαγοράρης, Ε. Σαχσανίδου, Γ. Πετάκος, Χ. Κόνταρης, Δ. Τσιμπογιάννης, Μ.Τσορπατσίδης.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

Πρόεδρος: Σπύρος Βρεττός

Μέλη: Νίκος Ξαγοράρης, Γιώργος Σιδηρόπουλος, Λουίζα Κοσμίδου, Γιώργος Πετάκος, Δημήτρης Δαμάσκος, Σπύρος Βάθης, Μαρίνος Μουκάνης, Πέκος Χαράλαμπος.

Αναπληρωματικοί: Α. Αραμπατζής, Ν. Δαμάσκος, Γ. Δασκαλάκης, Ν. Βρεττός, Α. Αθανασιάδης, Μ. Τσορπατσίδης.

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με συλλόγους ο Δήμαρχος Αχαρνών

Παρόλη την πίεση του χρόνου, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός συνεχίζει συστηματικά τις συναντήσεις του με συλλόγους της πόλης. Πριν λίγες ημέρες, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος

Διαβάστε Περισσότερα »

Eνημέρωση για τη γενικότερη κατάσταση του Δήμου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών

Τους Δημότες Αχαρνών ενημέρωσε η νέα διοίκηση του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου. Με τη συμπλήρωση δύο μηνών από την έναρξη των καθηκόντων

Διαβάστε Περισσότερα »

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο εορτασμός της επετείου του ΟΧΙ στις Αχαρνές

Με αποκορύφωμα τη μαθητική παρέλαση χιλιάδες Αχαρνείς γιόρτασαν την εθνικό επέτειο της 28ης Οκτωβρίου κάτω από τον περίλαμπρο αττικό ουρανό. Αφετηρία των εκδηλώσεων ήταν η επίσημη

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu