ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μας εμπιστεύτηκαν – Προχωράμε όλοι ενωμένοι για την πόλη μας

01

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή σας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019. Με την ψήφο σας μας αναδείξατε ως πρώτη παράταξη και μας δώσατε το δικαίωμα να αναλάβουμε από την 1η Σεπτεμβρίου τα ηνία του Δήμου. Από τη δική μας πλευρά η δέσμευση έχει δοθεί. Θα δουλέψουμε με μεθοδικότητα και σχέδιο, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας: Να γίνουν πάλι οι Αχαρνές ένας Υπερήφανος Δήμος.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός, δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Το μόνο που υπάρχει είναι το κοινό συμφέρον του Δήμου μας, για το οποίο όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε και να μοχθήσουμε. Η ενότητα είναι απαράβατη προϋπόθεση για την επιτυχία. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τον τόπο μας, είμαστε αποφασισμένοι να ενώσουμε όλους τους κατοίκους των Αχαρνών.

Στην επόμενη μέρα δεν χωράνε διχασμοί, αντιπαραθέσεις και αντιδικίες. Στην επόμενη μέρα θα κυριαρχήσει το πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, για να μπορέσουμε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, την 1η Σεπτεμβρίου να αποδείξουμε σε όλους ότι αυτή η πόλη θα αλλάξει. Όλοι μαζί σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια νέα πόλη, μια πόλη ανάπτυξης, ευημερίας, πολιτισμού και εκσυγχρονισμού.

Η 1η Σεπτέμβρη σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στις Αχαρνές, σηματοδοτεί και ένα νέο κεφάλαιο όμως για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με βασική αρχή τη συναίνεση και τις συνεργασίες. Εμείς θα βαδίσουμε στο δρόμο, που προγραμματικά έχουμε χαράξει, καλώντας όλους τους συμπολίτες μας να συμπορευτούν μαζί μας, καθώς και τους αιρετούς εκπροσώπους να συνδράμουν με αποκλειστικό γνώμονα το μέλλον της πόλης, το μέλλον των παιδιών μας.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu