Στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

ar1 (3)

Στην τελετή για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Νίκο Δαμάσκο, βρέθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που οργάνωση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Α. Μπούρας, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

«Ο Δήμος Αχαρνών είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Πολεμική Αεροπορία και τους Ανθρώπους της. Είμαστε υπερήφανοι για όλους αυτούς που με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης υπερασπίζονται την πατρίδα μας. Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία!», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών.

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu