Στις εγκαταστάσεις του 21ου Δημοτικού Σχολείου ο Σπύρος Βρεττός και μέλη του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»

01

Τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν το 21ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και πολυπληθής αντιπροσωπεία του Συνδυασμού του «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος». Ο κ. Βρεττός και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους και διαπίστωσαν την αναγκαιότητα αντιμετώπισης των θεμάτων που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σχολείο. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ου Σχολείου, όσο και από μέλη του συλλόγου Μπόσκιζας.

Στην επίσκεψη το παρών έδωσαν τα μέλη του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»: Μανώλης Αλιφιεράκης, Άγγελος Αραμπαντζής, Μιχάλης Βρεττός, Λία Γκασούκα, Νίκος Δαμάσκος, Στέλλα Δούκα, Δημήτρης Καμπόλης, Μαρία Κατή, Γιάννης Κατής, Λίτσα Κουμανιώτη, Δημήτρης Κουτσομπέλης, Δημήτρης Μανιδάκης, Σταμάτης Μαρίνης, Γιάννης Νίκας, Χαράλαμπος Ορφανίδης, Αντώνης Παλιούρας, Ντόρα Παναγοπούλου, Γιάννης Περρής, Θοδωρής Πολυμενέας, Γιάννης Χαλκίδης, Ελπίδα Χατζηπέτρου, Τάσος Χειλετζάρης. 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Καθημερινό αγώνα για την καθαριότητα δίνει η νέα Δημοτική Αρχή

Μια τεράστια προσπάθεια ευρείας κλίμακας πραγματοποιεί από τις αρχές του Σεπτεμβρίου η νέα Δημοτική Αρχή στον τομέα της καθαριότητας. Ένας τομέας κρίσιμος για κάθε τοπική

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu