Στο σύλλογο των Ηπειρωτών Αχαρνών ο Σπύρος Βρεττός και μέλη της παράταξης «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος»

52357797_329814460972994_4487591438149746688_n

Την ευκαιρία να βρεθεί με μέλη της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών είχε το πρωί του Σαββάτου (16/2) ο Υποψήφιος Δήμαρχος, καθηγητής Φυσικής, Σπύρος Βρεττός. Συνοδευόμενος από τους Νίκο Δαμάσκο και Τάσο Χειλετζάρη, μέλη του Συνδυασμού του «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος», είχε την ευχέρεια να συνομιλήσει με την πρόεδρο και τους ανθρώπους της Ένωσης και να διαπιστώσει για μια ακόμη φορά πόσο σημαντικό είναι το έργο που συντελείται στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

«Μας δόθηκε σήμερα η ευκαιρία να επισκεφθούμε μαζί με τον Νίκο Δαμάσκο και τον Τάσο Χειλετζάρη τα γραφεία του συλλόγου των Ηπειρωτών. Ενημερωθήκαμε για όλα τα θέματα του συλλόγου κυρίως όμως για τις προσπάθειες που κάνουν, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανέγερσης του «Σπιτιού του Ηπειρώτη». Ένα αίτημα, το οποίο όταν εκπληρωθεί, θα δημιουργήσει τις συνθήκες για τη δημιουργία μιας πολιτιστικής εστίας για τους Ηπειρώτες, αλλά και για όλους τους δημότες των Αχαρνών. Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Καράλη και τα μέλη του συλλόγου για τη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε να συνεχίζουν δραστήριοι το έργο τους», ανέφερε σχετικό ο κ. Σπύρος Βρεττός στο περιθώριο της συνάντησης.

Οι επαφές του κ. Βρεττού και των υποψηφίων του Συνδυασμού του με τους ανθρώπους των συλλόγων της περιοχής είναι συνεχείς, καθώς αναγνωρίζουν έτσι την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, αλλά και την ανάγκη στήριξης για να συνεχιστεί η δράση τους.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu