Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής Αχαρνών ο Σπύρος Βρεττός και μέλη του Συνδυασμού του

IMG_0416

Τα γραφεία του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Αχαρνών είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το βράδυ της Τετάρτης (13/3) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος», συνοδευόμενος από μέλη της Παράταξής του είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τα μέλη του Συλλόγου, ενώ ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενός προγράμματος επαφών του κ. Σπύρου Βρεττού και του Συνδυασμού του με τους συλλόγους των Αχαρνών. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι οι πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της πόλης και επιτελούν σημαντικό έργο. Χρειάζονται όμως και την ενίσχυση όλων τόσο υλικά, όσο και ηθικά ούτως ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δράση τους.

Στην αντιπροσωπεία της Παράταξης συμμετείχαν οι: Μιχάλης Βρεττός, Τάσος Κατάρας, Δημήτρης Λάππας, Γιάννης Μίχας, Γιάννης Νίκας, Χαράλαμπος Ορφανίδης, Γιάννης Περρής, Ελένη Σαχσανίδου, Δημήτρης Τσατσούλης, Ελπίδα Χατζηπέτρου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu