Στον Σύλλογο Κρητών Αχαρνών ο Σπύρος Βρεττός με μέλη του Συνδυασμού του «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος»

κρ2

Έναν από τους πιο πολυπληθείς συλλόγους των Αχαρνών επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/2) ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. Συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού του «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών-Μενιδίου, που αριθμεί περισσότερα από 1.200 μέλη και εκπροσωπεί μια κοινότητα, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του, περιλαμβάνει περίπου 12.000 κατοίκους της περιοχής με κρητική καταγωγή.  Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του κ. Σπύρου Βρεττού και της Παράταξής του με τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Αχαρνών.

Τα μέλη του Συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κρητική φιλοξενία, κυρίως όμως να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του  Συλλόγου. Ο κ. Σπύρος Βρεττός είχε εκτενή συνομιλία με τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Γιαννούλη, κατά τη διάρκεια της οποίας του τόνισε πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι συλλογικότητες στην προαγωγή του πολιτισμού και της παράδοσης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για κάθε τοπική κοινωνία. Από την πλευρά του ο κ. Γιαννούλης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ο κ. Βρεττός και τα μέλη της Παράταξής του άκουσαν με προσοχή τους προβληματισμούς του και υποσχέθηκαν πως θα βοηθήσουν έμπρακτα και όχι μόνο με λόγια το Σύλλογο, ούτως ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το πολιτιστικό και κοινωνικό του έργο.

Την Παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» εκπροσώπησαν οι: Αλιφιεράκης Μανώλης, Βρεττός Μιχάλης, Γαλανόπουλος Χρήστος, Γεωργιάδης Κυριάκος, Δαμάσκος Νίκος, Ζεϊτινίδου Μελίνα, Ζυγούρη Λένα, Καλάργαλης Ιωάννης, Κατάρας Τάσος, Κατής Ιωάννης, Κατσανδρής Ιωάννης, Λιόλιου Μαρία, Μαρίνης Κώστας, Μαρίνης Σταμάτης, Μίχας Ιωάννης, Μπούκη Μαρία, Νάννος Βαγγέλης, Νίκας Ιωάννης, Ξαγοράρης Νίκος, Ορφανίδης Μπάμπης, Πετάκος Γιώργος, Σαχσανίδου Ελένη, Τασίδης Ιωάννης, Τσατσούλης Δημήτρης, Χαλκίδης Ιωάννης, Χουζούρης Ιωάννης.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu