Τρεις νέες ανακοινώσεις υποψηφίων από το Συνδυασμό του Σπύρου Βρεττού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος»

Untitled

Ένα ακόμη βήμα προς την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε ο Συνδυασμός «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» με επικεφαλής τον Σπύρο Βρεττό με την ανακοίνωση τριών ακόμη υποψηφίων.

Συγκεκριμένα με την Παράταξη θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών των Αχαρνών ο Άγγελος Αραμπαντζής, η Λία Γκασούκα και ο Μιχάλης Χριστοφορίδης. Όλοι τους αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό του Σπύρου Βρεττού, έχοντας την πεποίθηση πως μέσα από την Παράταξή του μπορούν να συνδράμουν κι αυτοί στην προσπάθεια για τη δημιουργία των συνθηκών, που απαιτούνται για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ο Δήμος. Όντας επαγγελματικά καταξιωμένοι μπορούν να συνεισφέρουν ο καθένας από τη δική του σκοπιά σε εξειδικευμένα θέματα και να προωθήσουν με τις ιδέες και την αγωνιστικότητά τους το πρόγραμμα του Συνδυασμού.

Οι ανακοινώσεις υποψηφίων αναμένεται να συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και τις επόμενες μέρες, μέχρι την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου με το οποίο η Παράταξη θα κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΑΜΠΑΝΤΖΗΣ (Επιχειρηματίας)

Ο Άγγελος Αραμπαντζής είναι γεννημένος το 1990. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Μενίδι. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, συνεχίζοντας την πορεία της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία έχει ενεργή παρουσία πάνω από 30 έτη στο Δήμο Αχαρνών. Είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής και μιλάει αγγλικά. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο για πολλά χρόνια. «Η απόφασή μου να κατέβω στο στίβο της πολιτικής ήταν φυσικό επακόλουθο της αγάπης μου για τον Δήμο μας. Σκοπός μου είναι να πορευτούμε μαζί για να μπορέσουμε μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας».

 

ΛΙΑ ΓΚΑΣΟΥΚΑ (Καθηγήτρια – Διοίκηση startup & κοινωνικών επιχειρήσεων, MBA)

 

Η Λία (Ευαγγελία) Γκασούκα γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί στις Αχαρνές. Είναι κάτοχος πτυχίου Ελληνικής Φιλολογίας, Ειδικής Αγωγής και υπότροφος Μεταπτυχιακού MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Διαχείριση Έργου από το City University of Seattle, ενώ το 2018 ήταν υπότροφος Mεταπτυχιακού του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας στη Δημοσιογραφία με Νέες Τεχνολογίες στο Πανεπιστήμιο Donau Universitat Krems της Αυστρίας. Το 2007 δημιούργησε την πρώτη καινοτόμο ιστοσελίδα στην Ελλάδα που βοηθούσε δωρεάν μαθητές μέσω διαδικτύου.

Δραστήριο μέλος της κοινωνίας των πολιτών, έχει ιδρύσει και συμμετάσχει στη διοίκηση πλήθους καινοτόμων κοινωνικών έργων και ομάδων με έμφαση τα παιδιά και τη χρήση της τεχνολογίας προς όφελος των πολιτών.  Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στην Κιβωτό του Κόσμου, την Εκδρομή της Αγάπης και σε πολλούς άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εθελοντικές ομάδες. Παράλληλα, εργάζεται σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα της Επικοινωνίας, του ψηφιακού Μάρκετινγκ και προσφάτως της Δημοσιογραφίας. Ακόμη, έχει σταδιοδρομήσει στον τομέα της εκπαίδευσης ως καθηγήτρια – εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ, τα Μοντεσσοριανά σχολεία και άλλες δομές, και ως επιμελήτρια βιβλίων σε γνωστούς εκδοτικούς οίκους.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ (Υπάλληλος ΟΣΥ)

Ο Μιχάλης Χριστοφορίδης γεννήθηκε το 1966 και είναι κάτοικος Αχαρνών. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, υπηρετώντας από θέσεις ευθύνης, ως οργανωτικός γραμματέας, γενικός γραμματέας και ταμίας. Επίσης έχει θητεύσει ως μέλος του Β’θμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΟΣΥ ΑΕ, ταμίας και υπεύθυνος στον εργασιακό τομέα της νομαρχιακής επιτροπής Βόρειου Τομέα του Κινήματος Αλλαγής.

Έχει πολυετή ενεργή συμμετοχή στα κοινά του Δήμου Αχαρνών, συμμετέχοντας με παρεμβάσεις στον ΟΑΣΑ για θέματα συγκοινωνίας στην περιοχή των Αχαρνών, ως μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ είναι μέλος του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Καπετάν Ευκλείδης».

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu