ΒΑΧΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Ονομάζομαι ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΧΑΡΙΔΟΥ του Σπυρίδωνος. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στις Αχαρνές όπου και διαμένω εδώ και 55 χρόνια.

Τελείωσα τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αθήνα. Μιλάω την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα. Τελειώνοντας τις σπουδές μου, εργάσθηκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση η οποία είχε ως αντικείμενο » ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧ/ΤΑ».

Τα τελευταία χρόνια συνεχίζω τη δραστηριότητα μου ως ελεύθερος επαγγελματίας στις Αχαρνές, έχοντας στην κατοχή μου ένα πλυντήριο αυτοκίνητων και ένα καφέ. Είμαι διαζευγμένη και μητέρα 2 παιδιών.

  • Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να υπάρξει μία εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας του απλού δημότη, καθώς και την κάθε δυσαρέσκεια του οποιουδήποτε να λαμβάνεται ως εξαιρετικά σοβαρή για κάθε προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων.
  • Να σταματήσουν οι παλιές παθογένειες που επικρατούσαν μέχρι σήμερα, με μια καινούρια φιλοσοφία για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας, αντιλαμβάνοντας την κοινωνική ευθύνη, λειτουργώντας με αίσθημα σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο φυσικό περιβάλλον και στην προστασία των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας για μια καθαρή, όμορφη, σύγχρονη και ελκυστική περιοχή.
Close Menu