ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1984, από τα παιδικά του χρόνια ζει στις Αχαρνές. Πατέρας του ο Νικόλαος Βεντουρής και μητέρα του η Ελένη Βλαχίδου. Είναι έγγαμος με τη Βασιλική Κριζιώτου, με την οποία το 2014 απέκτησαν ένα γιο, τον Νικόλα. Το 1999 και σε ηλικία 15 ετών λόγω οικονομικών δυσκολιών ξεκίνησε τον εργασιακό του αγώνα, αλλά παράλληλα συνέχισε τις λυκειακές του σπουδές στο 1ο ενιαίο νυχτερινό λύκειο Αχαρνών απ’ όπου και αποφοίτησε το 2004.

Ξεκίνησε τις σπουδές του το 2005 στο Τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας και αποφοίτησε το 2009 από όταν και εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel ως Τεχνικός Προγράμματος Ροής έως και σήμερα.

Τα τραγικά γεγονότα που χτύπησαν την πόλη μας δεν τον άφησαν αδιάφορο και συμμετείχε ενεργά στα κινήματα πολιτών που δημιουργήθηκαν από αγανάκτηση και ανάγκη για καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας.

Μαζί με συντοπίτες του ασχολήθηκε έντονα με τον διαδικτυακό ακτιβισμό, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών αλλά και την άσκηση πίεσης στους υπεύθυνους, προκειμένου να πάρουν μέτρα για τα προβλήματα της εγκληματικότητας, της οπλοκατοχής και των ναρκωτικών που μαστίζουν την περιοχή μας.

Η απόφασή του να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά ήρθε έπειτα από την απογοήτευση που πήρε από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκαν σημαντικά ζητήματα από μεγάλο ποσοστό των αρμοδίων και ιθυνόντων.

Close Menu