Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού με φορείς και συλλογικότητες των Αχαρνών

Foreis1

Καθημερινές είναι οι συναντήσεις του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού με φορείς και συλλογικότητες της πόλης των Αχαρνών. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και καταγραφής ζητημάτων ο κ. Βρεττός παρουσία του Γ.Γ του Δήμου Αχαρνών, κ. Δημήτρη Λάππα, έχει συνεχείς επαφές με εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων σε μια προσπάθεια να γίνει μια αρχική χαρτογράφηση των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες – μέλη των σωματείων και να δημιουργηθεί ένας οδικός χάρτης μελλοντικής συνεργασίας.

Μέσω των επαφών αυτών ο Δήμαρχος Αχαρνών έχει την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις τους και συνάμα να διερευνήσει τα περιθώρια που υπάρχουν για την ενίσχυση του ρόλου τους.

Τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε με τους συνεργάτες του στο Δημαρχείο εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακού Χωριού, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αυλίζας, της Προόδου, του Αριστοφάνη, συλλόγου προστασίας του περιβάλλοντος και της Ένωσης Γονέων.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Γαλάνη για καίρια ζητήματα της πόλης μας

Οι θετικές εξελίξεις στο Δήμο Αχαρνών, ήταν το αντικείμενο της σημερινής τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησα στη δημοσιογράφο Σοφία Γαλάνη και στην εκπομπή «Τα εν οίκω

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα Κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα, στο Δημαρχείο Αχαρνών. Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών αναβίωσαν ένα όμορφο παραδοσιακό έθιμο και έψαλαν τα Κάλαντα

Διαβάστε Περισσότερα »