Η πρώτη Γενική Συνέλευση για το 2020 και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”

iperifanos5

Την πρώτη της Γενική Συνέλευση για το 2020 πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η Αυτοδιοικητική Παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος». Τα μέλη της συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για τα  μέχρι τώρα πεπραγμένα, όσο και για τις επόμενες κινήσεις και διαδικασίες. Αρχικά το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιαμαρέλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, κυρίως όμως στη συνεργασία που απαιτείται για την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο. Μάλιστα μέσα από ομάδες εργασίας, οι οποίες έχουν συγκροτηθεί θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις σε τομείς της καθημερινότητας και όχι μόνο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στις προσπάθειες που έχουν γίνει κατά τους πέντε μήνες από την ανάληψη των ηνίων του Δήμου. Επιλέγοντας να εστιάσει στα φλέγοντα θέματα της εγκληματικότητας, της καθαριότητας και των υποδομών αναφέρθηκε σε κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ούτως ώστε να υπάρξει άμεση βελτίωση της κατάστασης. Ζήτησε δε από όλους τους παρευρισκόμενους να σταθούν δίπλα στη Δημοτική Αρχή και να συμβάλλουν κι αυτοί μέσω της συμμετοχής τους στην προσπάθεια που γίνεται.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με ανταλλαγή ευχών, ενώ συγκινητική ήταν και η αναφορά στην απώλεια της Ελένης Σαχσανίδη, που αποτέλεσε σημαντικό και αξιόλογο στέλεχος της Παράταξης και έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός και η περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός και η περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής, με την παρουσία

Διαβάστε Περισσότερα »

Είχα την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπήσω τις Αχαρνές και τους συνδημότες μου στην τελετή παραλαβής του Αγίου Φωτός

Απόψε ο Ιησούς ανασταίνεται και ολόκληρη η πλάση γιορτάζει τη νίκη της ζωής, της ελπίδας και της αγάπης. Και φέτος είχα την τιμή και τη

Διαβάστε Περισσότερα »