ΚΑΛΕΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Έχω γεννηθεί στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου το 1971 και ζω εκεί μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος 24 χρόνια με τη Μαίρη Κοχλιού που διατηρεί μουσική σχολή στην περιοχή μας. Έχουμε 3 παιδιά, την Καίτη 19 ετών που σπουδάζει στην Αθήνα στη σχολή της Ρώσικης Φιλολογίας – Γλώσσας και Σλαβικών Σπουδών, τη Φρειδερίκη 9 ετών (Τετάρτη Δημοτικού) και τον Άρη 5 ετών νήπιο.

Είμαι εργολάβος οικοδομών κατασκευής μπετόν και δημοσίων έργων. Έχω μεγάλη πείρα στις οικοδομικές εργασίες και τεράστια εμπειρία στις πάσης φύσεως οικοδομές όπως βίλες και πάρα πολλά έργα: ανακατασκευές, αναπαλαιώσεις και συντηρήσεις που κοσμούν σήμερα την πόλη μας.

Προσφέρομαι με την εμπειρία μου να σταθώ και να υπηρετήσω τον τόπο μου με όραμα για ποιότητα ζωής, για αλλαγή σελίδας θέτοντας την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης. Στηρίζω το Σπύρο Βρεττό για την ειλικρίνειά του και την ευθύτητα που τον διακατέχει, για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή Δημοτική Αρχή που θα διαδραματίσει δυναμικό ρόλο στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Με τη δική σας υποστήριξη και τη δική μου θέληση θα δώσουμε την ελπίδα στις Αχαρνές.