Στους κυκλικούς κόμβους των Θρακομακεδόνων ο Δήμαρχος Αχαρνών

κυκλικοί κόμβοι Θρακομακεδόνες (1)

Την πορεία των εργασιών στους κυκλικούς κόμβους που κατασκευάζονται στους Θρακομακεδόνες, επί των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ολυμπίων και Ορφέως επιθεώρησε το πρωί ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νικόλαος Δαμάσκος.Οι  εργασίες στα συγκεκριμένα σημεία συνεχίζονται με την ασφαλτόστρωση του δρόμου στον κόμβο της Μεγ. Αλεξάνδρου & Ολυμπίων. Οι σύγχρονοι κυκλικοί κόμβοι που διαμορφώνει ο  Δήμος σε επικίνδυνα οδικά σημεία θα βελτιώσουν την οδική ασφάλεια και θα συμβάλλουν αποτελεσματικά  στη ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

«Ο δήμος Αχαρνών δεν σταματά. Το 2022 έχουμε προγραμματίσει ασφαλτοστρώσεις με ίδιους πόρους σε πολλούς δρόμους της πόλης, σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες. Προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας» αναφέρει σχετικά ο κ. Σπύρος Βρεττός.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με την ονομασία «Η Φλόγα της Μνήμης»

Η φλόγα της μνήμης παραμένει άσβεστη στις Αχαρνές. Για να μνημονεύσουμε  τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων που εξοντώθηκαν με βάναυσο και βίαιο τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης που διοργάνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ

Μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης που διοργάνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. στην πόλη μας και στο γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Διαβάστε Περισσότερα »