Μήνυμα του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για τη νέα σχολική χρονιά

100

Σήμερα αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά. Στην αφετηρία της συνοδεύεται από όνειρα, προσδοκίες, ανησυχίες αλλά και στόχους. Για όλους τους μαθητές το σχολείο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής τους. Εδώ ανάμεσα σε φίλους, συμμαθητές, δασκάλους και καθηγητές θα πάρουν μαθήματα παιδείας, αλλά και ζωής.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αρμόδιοι να φροντίσουμε το περιβάλλον που θα περνάνε τόσες ώρες κάθε μέρα να είναι φιλόξενο. Απέναντι σε πολλές δυσκολίες καταφέραμε τα σχολεία που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά μας να είναι ασφαλή. Είναι όμως μια προσπάθεια που δεν έχει τέλος. Θα είναι διαρκής και σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, τους συλλόγους γονέων και τους εκπαιδευτικούς θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις συνθήκες μάθησης.

Μόνο έτσι τα παιδιά μας θα μπορούν να είναι αφοσιωμένα στο δικό τους έργο, να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις, να έχουν νέες κοινωνικές εμπειρίες και κυρίως να αγαπήσουν τη μάθηση. Η παιδεία θα είναι το πρώτο τους όπλο στη μάχη που θα δώσουν μεγαλώνοντας στο στίβο της ζωής κι εμείς πρέπει να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και ποιοτικό σχολικό περιβάλλον.

Σε όλους τους μαθητές εύχομαι να έχουν μια καλή νέα σχολική χρονιά και στο τέλος της να έχουν κατακτήσει τους στόχους τους. Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν για τα παιδιά μας. Σε γονείς και κηδεμόνες εύχομαι να έχουν τη θέληση να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους, συνδράμοντας κι αυτοί από τη δική τους πλευρά.

Για μένα προσωπικά, που άλλωστε ανήκω στην εκπαιδευτική κοινότητα, η στήριξη του έργου όλων σας δεν επιδέχεται διαπραγμάτευσης. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας για να έχουμε όλοι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Δήμαρχος Αχαρνών

Σπύρος Ι. Βρεττός

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu