Ο λειοτεμαχιστής στη μάχη της καθαριότητας

Leiotemax

Μια ακόμη ενισχυτική κίνηση στην προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και 2,5 μήνες, προκειμένου να καθαριστεί η πόλη πραγματοποίησε ο Δήμος Αχαρνών. Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσωπικές επαφές του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί έναν αυτοκινούμενο λειοτεμαχιστή. Πρόκειται για ένα βαρέως τύπου μηχάνημα το οποίο χρησιμεύει για τον τεμαχισμό ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων πρασίνου.

Ενδεικτικό είναι πως το αίτημα είχε υποβληθεί από το Δήμαρχο ήδη από τις πρώτες μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του προς τον ΕΔΣΝΑ και μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης και τη μεγάλη ζήτηση ο λειοτεμαχιστής λειτουργεί πλέον στις Αχαρνές.

Ο Ειδικός Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) είναι ο αρμόδιος φορέας για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση και εν γένει αξιοποίηση και διάθεση στερεών αποβλήτων κ.α. και διαθέτει τον κατάλληλο εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μέσω της σύμβασης που υπεγράφη θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών λειοτεμαχισμού και μεταφοράς ογκωδών και απορριμμάτων πρασίνου, την τεχνική επίβλεψη των συγκεκριμένων εργασιών με δικό του τεχνικό προσωπικό, καθώς επίσης και τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού.

Εκτιμάται πως η λύση αυτή θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται εν εξελίξει για τον καθαρισμό της πόλης των Αχαρνών. Αποτελεί δε μία ακόμη απόδειξη πως η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη με κάθε πρόσφορο μέσο να κερδίσει το στοίχημα της καθαριότητας, καθώς θεωρεί πως αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε περαιτέρω δράση εξέλιξης και ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu