Περιοδεία στο κέντρο των Αχαρνών από τον νικητή της πρώτης εκλογικής μάχης υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό

DSC_1767 (Αντιγραφή) (SH +82%)

Αποδέκτης της αγάπης του κόσμου έγινε για μια ακόμη φορά ο Σπύρος Βρεττός κατά την επίσκεψή του σε καταστήματα και τη λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών και μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών το πρωί της Τετάρτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συνδημότες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο κέντρο της πόλης. Όλους τους προηγούμενους μήνες ο κ. Σπύρος Βρεττός – πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας – είχε καθιερώσει σχεδόν καθημερινές επισκέψεις σε διάφορες γειτονιές των Αχαρνών.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να δει κάθε συνοικία, να καταγράψει μαζί με τους συνεργάτες του τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, αλλά και να συγκεντρώσει τις προτάσεις των δημοτών για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Παράλληλα όμως γινόταν αποδέκτης και «επιθέσεων» φιλίας, εγκωμιαστικών σχολίων και προτροπών να αναλάβει τα ηνία του Δήμου, προκειμένου να του ξαναδώσει τη χαμένη του αίγλη. Η αγάπη του κόσμου στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, όπως απέδειξε και το τελικό αποτέλεσμα – μεταφράστηκε σε έμπρακτη στήριξη και λαϊκή εντολή διοίκησης.

Με τον ίδιο τρόπο οι δημότες τον υποδέχτηκαν και τούτη τη φορά και – αφού τον συνεχάρησαν για την πρωτιά και το νικηφόρο αποτέλεσμα – εξέφρασαν τις ευχές τους και την πρόθεση στήριξής του, ούτως ώστε να γίνει ο επόμενος Δήμαρχος Αχαρνών. Από τη δική του πλευρά ο κ. Σπύρος Βρεττός, αφού τους ευχαρίστησε έναν έναν προσωπικά υποσχέθηκε πως θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και θα δουλέψει άοκνα προκειμένου να πραγματοποιήσει όσα και ο ίδιος ονειρεύεται προκειμένου οι Αχαρνές να γίνουν και πάλι ένας «Υπερήφανος Δήμος» με δημότες που θα χαίρονται γι’ αυτόν.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Close Menu