Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ

pe

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής κ. Γιώργο Ιωακειμίδη είχε ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Λάππας. Αντικείμενό της υπήρξε η ενημέρωση του  κ. Ιωακειμίδη για όλα τα φλέγοντα ζητήματα άπτονται της λειτουργίας του Δήμου.

Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα της καθαριότητας, των αντιπλημμυρικών έργων, η ανακύκλωση για τα οποία έγινε διεξοδική συζήτηση με κοινή διαπίστωση πως απαιτούνται άμεσα λύσεις με τη συνέργεια όλων. Από την πλευρά του Δημάρχου έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις δυσχερείς συνθήκες λειτουργίας του Δήμου στους συγκεκριμένους τομείς δράσεις, λόγω της χρονίζουσας μορφής των προβλημάτων και τις μεγάλες ελλείψεις.

Όσον αφορά το οικονομικό πλαίσιο δράσης των Δήμων αναφέρθηκε το ζήτημα του Παρατηρητηρίου που λειτουργεί ως τροχοπέδη για τις Αχαρνές. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή, ούτως ώστε η συνεργασία να είναι εποικοδομητική και αποτελεσματική προς όφελος των Δημοτών.

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αχαρνών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων

Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων βρέθηκε το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή την

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση με τους συλλόγους Μπόσκιζας και Αγίας Παρασκευής είχε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός

Με αντιπροσωπείες του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπόσκιζας και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu