Το 2ο ΚΕΣΥ Αν. Αττικής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

5lykeio

Την απόλυτη υποστήριξή του στο έργο του 2ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής εξέφρασε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Λουίζα Κοσμίδου.

Το 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης έχει έδρα το Δήμο Αχαρνών και είναι μία από τις δύο παρόμοιες δομές που λειτουργούν στην Ανατολική Αττική (η πρώτη εδρεύει στο Κορωπί). Στεγάζεται δε σε αίθουσες του 5ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών επί των οδών Ροδόπης και Φιλιατών στην Π.Ε. «Αγία Άννα» μέχρι τη μετεγκατάστασή του σε άλλο κτήριο και υποστηρίζει μαθητές/τριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των σχολείων όλων των βαθμίδων των Δήμων Αχαρνών, Ωρωπού, Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, Διονύσου, Ραφήνας-Πικερμίου.

Το πρόσωπικό του στελεχώνεται από Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή και Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και η λειτουργία του στηρίζεται στη διερεύνηση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών αναγκών, στις στοχευμένες εκπαιδευτικές και ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις και δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, στην υποστήριξη του συνολικού έργου των σχολικών μονάδων, της ενημέρωσης και επιμόρφωσης της σχολικής κοινότητας, και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

Οι δημότες για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-2315410 και την προϊσταμένη του 2ου ΚΕΣΥ κ. Ευαγγελία Μπασέα.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu