«Βούλιαξε» η κεντρική πλατεία Αχαρνών στην προεκλογική ομιλία του Σπύρου Βρεττού

DSC_2878 (Αντιγραφή) (SH +82%)

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου το βράδυ της Πέμπτης για την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού. Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» γνώρισε αποθεωτική υποδοχή προσερχόμενος στο βήμα από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά κάθε γωνιά της πλατείας και των καταστημάτων γύρω από αυτήν.

Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού, μοναδική στα αυτοδιοικητικά χρονικά των τελευταίων ετών για την περιοχή των Αχαρνών, χαρακτηρίστηκε καθολικά ως ένα ξεκάθαρο και απόλυτο μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες εκλογές. Παράσταση νίκης που δεν χωράει αμφισβήτηση, καθώς η παρουσία των δημοτών ήταν μεγαλειώδης, ιδιαίτερα ένθερμη και αποθεωτική για τον Σπύρο Βρεττό. Παράλληλα οι συγκρίσεις με τις αντίστοιχες εκδηλώσεις άλλων υποψηφίων καταδεικνύουν την τεράστια αποδοχή που ο ίδιος απολαμβάνει στην πορεία του προς τις εκλογές και συνάμα τη μεγάλη διαφορά με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών. Μια πορεία η οποία άλλωστε είχε διαφανεί κατά τους τελευταίους μήνες στις περιοδείες του και τις συναντήσεις του που πραγματοποιήθηκαν σε κάθε γωνιά της πόλης.

Η υπεροχή και η μεγάλη διαφορά ήταν εμφανείς στον παλμό του κόσμου και την ενθουσιώδη ανταπόκρισή του στα μηνύματα της ομιλίας του κ. Σπύρου Βρεττού, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε το συγκεντρωμένο πλήθος, μίλησε αναλυτικά  για το πρόγραμμα της παράταξής του.

Αναφέρθηκε διεξοδικά σε συγκεκριμένους τομείς, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την καθαριότητα και τη λειτουργία του Δήμου, παρουσιάζοντας προτάσεις και συγκεκριμένα σχέδια δράσης ανά τομέα. Εν συνεχεία επισήμανε πόσα πράγματα πρέπει να γίνουν για τους οικονομικά ασθενέστερους, τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ικανότητες, προκειμένου οι Αχαρνές να ανακτήσουν τη χαμένη τους αίγλη.

Το κοινό ενθουσιασμένο παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας προσηλωμένο, ακούγοντας με ενδιαφέρον τον προγραμματικό σχεδιασμό της παράταξης, αλλά και τις βασικές προτεραιότητες, οι οποίες – θα πρέπει να σημειωθεί – εκφράστηκαν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Σπύρος Βρεττός έζησε αποθεωτικές στιγμές από το συγκεντρωμένο πλήθος λίγο πριν καλέσει στην εξέδρα όλους τους υποψήφιους της παράταξής του, τους οποίους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και για τη δουλειά τους για την πόλη. Όλοι μαζί αποτελούν την ομάδα – νίκης που θα αναλάβει να κάνει ξανά τις Αχαρνές έναν Υπερήφανο Δήμο.

Για πολλή ώρα ο κ. Σπύρος Βρεττός έγινε αποδέκτης της αγάπης του κόσμου, καθώς πάρα πολλοί συνδημότες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, να τον συγχαρούν για το λόγο του, να του ευχηθούν καλή επιτυχία και να εκφράσουν την ανυπομονησία τους για τη στιγμή που θα αναλάβει τα ηνία του  Δήμου Αχαρνών.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αχαρνές, 02/12/2019 H παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και τα μέλη της θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας θλίψη για

Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαιρετική ανταπόκριση η δωρεάν μετακίνηση φοιτητών από το Δήμο Αχαρνών

Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των φοιτητών των Αχαρνών στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού για δωρεάν μετακίνησή τους στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα »
Close Menu